Translate

onsdag 16. mai 2012

Digge damer

Menneskeheten er et produkt av evolusjonen sies det. Vi er skal da i følge denne teorien stamme fra apene. Dette er en prosess som har pågått i mange milioner år og har resultert i flere raser med mennesker. Vi kommer i alle regnbuensfarger, alle størrelser og med alle tenkelige særtrekk. Utrolig spennende egentlig, for dette er jo en pågående prosess. Hvor er vi på vei hen? 

Jeg tror at jeg ikke er alene om å ha lagt merke til et merkelig fenomen. Det ser ut til at det er i ferd med oppstå enda en rase. Denne rasen har en utpreget oransje hudfarge. Håret er konsekvent hvitt eller svart og disse menneskene kan tydeligvis skifte øyefarge etter humør. De har litt vanskelig for å vise mimikk da de har stive panner og de fleste klarer ikke å bevege brynene sine. Leppene er formet som et nebb og neglene er i de fleste tilfeller vokst ut til klør. Nå har det også dukket opp et og annet hankjønn av denne rasen. De er like oransje, men kommer med flere hårfarger. 

Blir spennenede å se utviklingen de neste tiårene. Flere spørsmål står ubesvart: Kan puppene bli større uten at de syltynne kroppene bikker over når det blåser? Kan de gå i kortere skjørt uten at trusene synes? Kan leppene bli større uten at det går ut taleevnen?
Vi får bare vente å se...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar