Translate

mandag 6. august 2012

Los Angeles (Torsdag 5. juli) - Venice Beach

Det var deilig å ha syv og en halv time under beltet da klokka ringte på morgenen. Jeg gikk i dusjen og Frøkna sov en time til. Da vi var klare brukte vi GPS'en for å finne et postkontor. Den fant et som var bare 0,8 miles unna så vi bestemte oss for å ta en gåtur på morgenen. Det endte med at vi måtte spørre om veien på en bensinsstasjon, men vi fant det tilslutt inne på Westfield Shoppingmall. Der fikk vi kjøpt hver vår eske med tilhørende instruksjoner om hvordan man sender en pakke fra USA til Europa. 

Så var det på tide med litt frokost. På "The Breadroom" kjøpte vi oss hver vår tomat og mozzarella omelett og hver vår latte. Det gjorde godt. Så var det bare å rusle tilbake på hotellet. 

Sjokolade... Sånn vet du at dagen blir bra
Der fikk vi pakket ned litt skittentøy slik at vi fikk åpnet opp litt rom i bagasjen. Vi bar pakkene ned i bilen og kjørte ned til shoppingmall'en. Etter å ha sendt pakkene. Satte vi kursen for Venice Beach. 

L.A palmer









Vi hadde planlagt at dette skulle være den store beach dagen! Været var meldt til å klarne opp til tolv, men det var dessverre ikke tilfelle. Hele dagen var kald og vindfull og Frøkna ble tilslutt nødt til å kjøpe seg en hettejakke. Vi gikk oppover Venice Boardwalk og tittet på det merkelige folkelivet. Her var det gateartister, spåkoner, kunstnere, freakshow (for real!) og små buler som tilbyr erklæring fra leger på at du trenger hasj av medisinske årsaker. Etter å ha gått en stund gikk vi ned til stranda fast bestemt på å dyppe føttene. 
 

Ikke mange på beachen denne dagen, nei

Kaldt, ja!

 Vi satt på mitt nyinnkjøpte håndkle og det var det håndkleet ble brukt. Etter vi på tur hadde vært nede latt stillehavet skylle (iskaldt) over føttene gikk vi tilbake igjen. Stoppet på en gatekafé for å spise, men det blåste så fælt at maten ble kald når vi var halvveis. Satt ikke et sekund lengre enn nødvendig, men en mann som spilte piano gjorde i hvertfall opplevelsen litt mer hyggelig. Han var vanvittig flink, så det ble jo den konserten. 

Eklektisk byggestil langs Venice Beach

Palmtrees

Ved skateparken som vi hadde startet sightseeingen vår med gikk vi ut av boardwalken og skyndtet oss tilbake til bilen for å varme oss. Tilbake på hotellet kjøpte vi oss en kaffe og litt smått å spise og gikk for å skifte til treningstøy. Etter kaffen dro vi ned på gymmen og fikk oss en knallbra treningsøkt. 

Gleder seg til treningsøkt

Ikke like sikker på at dette er en god ide

Vidunderlig med luksus hotell! Der var det gratis flasker med vann og avkjølte håndkler. Ganske greit det! Vi fikk dusja begge to og jeg fikk vasket den ene kjolen min og resten av kvelden tilbrakte vi på hotellrommet bortsett fra en liten tur ned til consiergen for å forhøre oss om hvor langt det er til Disneyland, hva det koster og hvordan det er med hop-on, hop-off busser. Halv tolv slukket vi lyset. Spent på morgendagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar