Translate

tirsdag 1. januar 2013

Forsetter

Jeg har som alle andre laget meg nyttårsforsetter. Egentlig så har jeg dette hele året, det er bare at jeg kaller det noe annet. Da kaller jeg det for mål.

Det å sette seg et mål og jobbe mot det skaper fremdrift i livet. Det er med på å gi deg medbestemmelsesrett i livet ditt. Det er alt for mange som går rundt og tror at livet er bare noe som skjer deg. Da er det lett i å falle inn i offerrollen. Stakkars meg, lissom. Stakkars meg som legger på meg så lett. Stakkars meg som har denne slitsomme jobben hvor ingen forstår meg. Stakkars meg som ikke har det forholdet jeg ønsker meg. 

Vel, du kan ikke forandre menneskene rundt deg, eller så veldig mye av den fysiske verden rundt deg. Det du derimot kan, er å forandre deg selv. Og din holdning til det som skjer rundt deg. Se på deg selv. Ta av deg selvbedragsbrillene og se på deg selv helt ærlig og lær deg selv og kjenne, både gode og dårlige sider. Hele deg. Så ser du på livet ditt, hvor du er. 

Tenk i gjennom hvordan du ønsker at livet ditt skal være, hva du ønsker skal skje, hva du ønsker å oppnå. Så setter du deg ned noen minutter og funderer over hvordan det vil føles å være der og å ha det du ønsker. 

Hva er det som mangler på veien fra der du er til der du ønsker å være? Hva trenger du? Hva må du gjøre? Og hva kan være ditt første delmål på veien dit?

Og så kommer den magiske biten: 
DET ER HELT OPP TIL DEG!!

Du kan nå dit du vil. Komme dit du vil. Lage ditt eget drømmeliv.
Alt er opp til deg. Du bestemmer ditt liv. Hver dag, hvert minutt, hvert sekund er et valg. Du velger.

Jeg har bestemt meg for at 2013 skal bli mitt mest magiske år hittil.

Bli med da vel!


1 kommentar: